Det er en meget vigtig og meget kompliceret sag at vælge den rette mascara. Der er ingen tvivl om, at øjenvipper, der er flot belagt med mascara, er et af de mest betydningsfulde elementer af din makeup. Derfor er det vigtigt at du, for at kunne nyde og være tilfreds med din øjenmakeup, vælger en mascara, der lever op til dine forventninger.

den bedste mascara

Hvis du for eksempel skal lægge en flot aftenmakeup, anbefales det at bruge en mascara, der forlænger og bukker øjenvipperne. Spekulerer du stadig på, hvilken mascara vil passe bedst til dig? Denne rangliste over mascaraer vil hjælpe dig med at løse dette problem. Det var muligt at lave denne sammenligning takket være samarbejde med bloggere, skønhedseksperter, og kvinder, der ikke kan leve uden at komme mascara på øjenvipperne hver dag.

Denne rangliste giver dig alle de oplysninger, du har brug for, så du kan vælge den mest hensigtsmæssige mascara. Husk, at man kan forvente, at produktet er let at komme på, at det ikke generer øjnene, at det skal være testet af dermatologer og øjenlæger, og at det bør have nogle få fremtrædende egenskaber. Du vil lære om alt dette i den følgende rangliste. God fornøjelse!

1. Nanolash Mascara

nanolash den bedste mascara


Nanolash har skabt to innovative primium mascaraer af meget høj kvalitet, som giver to forskellige effekter, og som er skræddersyet til kvinders individuelle makeup behov. Mascaraerne er high-end produkter, som ikke kun forbedrer udseendet og skønheden, men også plejer øjenvipperne. Mascaraerne skiller sig ud fra deres konkurrenter, på grund af deres raffinerede formler, som er med til at sikre holdbarheden, en nem påføring, og tillid til at den ønskede effekt er mulig at opnå hver gang. Mascaraerne indeholder også omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser, som intensivt nærer og plejer de naturlige øjenvipper, beskytter dem, og som er med til at sikre en perfekt konsistens af mascaraen. De innovative mascaraer som er lanceret af Nanolash, er den der gør øjenvipperne tykkere Nanolash Volume Up Mascara, og den der gør øjenvipperne længerne, og giver dem en flot kurve Nanolash Length & Curl Mascara.  
 
Den intense sorte farve er formidabel, og mascaraen der påføres, sidder som den skal hele dagen. Derudover er mascaraerne fra Nanolash afvisende overfor både sved og fugt, hvilket gør at de forbliver fri for udtværing, hvilket viser sig at være den perfekte partner til en intens træning eller en lang dag på kontoret.

Nanolash Volume Up Mascara er en sensationel mascara som gør øjenvipperne tykkere, og som er beriget med en intens plejende formel baseret på veganske og naturlige ingredienser. Dens forbløffende effekt til at skabe tykkere øjenvipper kan allerede ses efter blot et lag. Derudover kan man sagtens bygge flere lag på uden at bekymre sig om at mascaraen bliver klistret, og at øjenvipperne derfor klistre sammen. Den unikke børste sikrer at alle øjenvipper er dækkede med mascara fra rod til spids, hvilket giver dig en vifte af voluminøse øjenvipper. Den optimale størrelse på børsten gør det muligt for dig at nå selv de korteste øjenvipper, hvilket er med til at sikre en jævn dækningen på øjenvipperne.  

En anden fordel man ikke kan sætte spørgsmålstegn ved, er at denne mascara indeholder plejende ingredienser så som hvedekimolie som er med til at regenerere øjenvipperne, samt akaciegummi. Den er også beriget med voks så som ris og carnaubavoks. Mascaraen hjælper med at styrke øjenvipperne, og gøre dem mere fleksible samt modstandsdygtige overfor skader.

Nanolash Length & Curl Mascara er en mascara som gør øjenvipperne længere, og giver dem en flot kurve hvilket før at du kan opbygge den ønskede effect ved at påføre flere lag uden at øjenvipperne bliver klistret sammen. Den specielle børste gør det muligt for dig at forlænge øjenvipperne, og præcist separere dem under påføringen. Dens unikke form hjælper dig med at løfte vipperne, og bukke dem perfekt uden at du skal bruge en øjenvippebukker. Derudover så er Nanolash Length & Curl Mascara mere end blot en langtidsholdbar mascara, med en god formel. Den er også rig på næringsstoffer med sin nærende formel som er med til at sikre en forbedring af øjenvippernes sundhed mens du bruger mascaraen. Den nærende mascara indeholder ingredienser som fremmer regenerering samt støtter væksten af øjenvipper, hvilket gør dem stærkere, og naturligt tykkere.

Mascaraerne fra Nanolash er kendetegnet ved at de holder hele dagen, og er modstandsagtige overfor dårligt vejr. Hvad der er mere vigtigt, er at disse mascaraer med succes kan bruges af dem som har sensitive øjne, eller bruger kontaktlinser. Disse produkter er også ekstremt effektive – de kommer i 10 milliliter, og forbliver friske i hele brugsperioden, som sikrer at intet går til spilde.

produkt hjemmeside: nanolash.dk

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara er et førsteklasses produkt. Hvert eneste aspekt af dette skønhedsprodukt er upåklageligt, og du vil elske det fra første brug. Vipperne bliver fint adskilte og takket være den elastomeriske børste, som har den perfekte facon og størrelse, er det nemt, enkelt og hurtigt at lægge make-up, mens det samtidig er utroligt præcist. Applikatoren tager selv de korteste og tyndeste hår, der vokser på vippelinjen, såvel som dem, der sidder i øjenkrogene, og dækker dem med et jævnt, intenst sort lag mascara. Takket være dette bliver hele linjen af øjenvipper synligt tykkere med det allerførste lag af dette skønhedsprodukt. Selvfølgelig kan intensiteten af denne makeup øges gradvist, fordi børsten ikke får øjenvipperne til at klumpe sammen, og den er godt afstemt med mascaraens konsistens.

Lashcode er en mascara, der får positive anmeldelser; den anbefales af bloggere, vloggere og skønhedseksperter. Den vil ikke blot gøre vipperne længere, tykkere og bukkede, den styler dem også nænsomt. Resultatet er, at man kan opnå den såkaldte ”åbent øje” effekt. Sommerfuglevipper? De er endelig mulige takket være Lashcode. Denne mascara sværter ikke øjenlågene, når man kommer den på, og den skaller ikke af; denne mascara giver dig mange timer med perfekte og præcist dækkede ultrasorte vipper. Det vigtigste er, at Lashcode holder til alle vejrforhold og bliver siddende uberørt på vipperne, selvom dette produkt ikke engang er vandfast. Den er desuden hurtig at fjerne, og kræver hverken brugen af barske rensemidler eller hård gnidning af øjenlåget.

Lashcode er mere end blot perfekt dækning og fantastisk, intens sort mascara. Denne kosmetik indeholder en række naturligt plejende stoffer, hvoraf nogle bidrager til at forlænge vipperne. Dens regenererende virkning skyldes vitaminske og vegetabilske udtræk af høj kvalitet, såvel som aminosyrer, som forstærker vipperne lige fra rødderne. Takket være dette sidder hårene bedre fast i hårsækkene. Derved holder vipperne op med at falde af i store antal, og de bliver stærkere, tykkere og sundere. Lashcode er en mascara, hvor selv den sorte farve er et naturligt mineralsk farvestof med nærende og fugtende egenskaber.

Lashcode er testet af øjenlæger og kan både bruges af folk med følsomme øjne og af dem, der går med kontaktlinser. Sammenlignet med andre mascaraer, der i øjeblikket fås på markedet, har Lashcode ret stor kapacitet – 10 ml mascara, hvis egenskaber og konsistens forbliver uændret til den allersidste dråbe.

produkt hjemmeside: lashcode.dk

3. Lash Queen Feline Extravaganza

Extravagance på øjenvipperne! Det er sådan, brugere af Lash Queen Feline Extravaganza kommenterer denne kosmetik. Hvis du beslutter dig til at prøve denne mascara, skal du passe på, for denne kosmetik vil helt sikkert forandre din daglige makeup. Hvad er det, der er så imponerende ved dette beskedent udseende produkt? Bloggere, makeup artister og skønhedseksperter, såvel som alle kvinder, der værdsætter et smukt udseende, er enige om en ting. Helena Rubinstein brandet ved, hvad kvinder har brug for, og det er derfor den farvekosmetik, de designer, er så fantastisk.

Lash Queen Feline Extravaganza Mascara giver øjnene et hemmelighedsfuldt og udtryksfuldt look. Hvad mere er, får øjenvipperne en dyb kulsort farve, nyt fordoblet volumen og ekstremt forlængede vipper. Takket være Helena Rubinstein mascara, virker øjnene større, makeuppen mere elegant, og man får et helt nyt, karakteristisk look. Selvom produktet kun kan fås i sort, vil det se lige så perfekt ud, hvis det kommes på lyse øjenvipper. Lash Queen Feline Extravaganza vil give dig gennemført makeup til aftenbrug, til kontoret, og til forførende øjne. Desuden fungerer den godt som sommermakeup, når det er mindre nødvendigt at bruge øjenskygge og eyeliner. Desværre er Helena Rubinsteins produkt ikke vandfast.

Lash Queen Feline Extravaganza Mascara er ikke blot populær på grund af den intense farve, men også på grund af dens imponerende resultater. Med hensyn til generel brug af makeup kan vi sikkert godt blive enige om, at det er vigtigt, at det er nemt. Og børsten spiller en stor rolle i denne forbindelse. Børsten i Lash Queen Feline Extravaganza Mascara er designet, så den nemt gør øjenvipperne mørke og tykke. Børstehårene er regelmæssigt arrangeret, ret tæt sammen, og de er stive nok til at adskille øjenvipperne og dække dem med en hensigtsmæssig mængde af produktet. Ved du, hvordan du bruger Lash Queen Feline Extravaganza? Hvis du virkelig ser frem til at få et blændende smukt resultat, skal du følge anvisningerne fra Helena Rubinsteins eksperter. Her er de! Før børsten mod spidserne af øjenvipperne helt nede fra rødderne. For at påføre sminken jævnt, skal du kigge nedad, mens du kommer produktet på. Og det er vigtigt, at du forsøger at lade være med at blinke. Uanset hvad, skal du bruge to eller flere lag af produktet, hvis du gerne vil have supertykke og sorte øjenvipper. Din nye øjenmakeup vil forbløffe alle, der ser den!

4. Maxi Lash So Volume fra Guerlain

Indrøm det bare, du drømmer om at få tykke og lange øjenvipper, ikke? Hvad gør du for at få dine øjenvipper til at se sådan ud? Går du i skønhedssalon for at få falske øjenvippeforlængelser? Nej! Bliv ekspert inden for brug af makeup i dag! Maxi Lash So Volume fra Guerlain vil gøre dette lettere for dig. Det er tilstrækkeligt at bruge et enkelt lag af denne mascara, som vil gøre dine øjenvipper helt fortryllende. Dine veninder vil misunde din nye og storslåede øjenmakeup.

Maxi Lash So Volume giver dig et utroligt og dramatisk anderledes look. Takket være dette produkt kan et sart og romantisk look gøres til et sexet og hot look. Rød læbestift og stærkt definerede øjne vil fuldende din nye stil. Forestil dig selv i denne dristige makeup. Og overvej så, om det ikke ville være en uforglemmelig oplevelse, hvis du i blot en enkelt dag blev et helt nyt menneske, der tiltrak opmærksomhed fra alle omkring dig og charmerede dem med din makeup? Guerlains Maxi Lash So Volume Mascara, vil foruden at gøre vipperne længere og fyldigere nære øjenvipperne og gøre deres farve mere intens. Produktet fås i en dybsort farve, som er blank på grund af olierne i den. Disse naturlige stoffer sørger også for, at produktet har en god konsistens, og de modvirker sværten eller afskalning. Vidste du, at Maxi Lash So Volume, er en af de få, der indeholder duftstoffer? Disse er specielt aromaer af frugt og planter (fersken, hindbær, jasmin og hvid moskus).

Børsten til Guerlains mascara er designet til at nå selv de allermindste øjenvipper. Børsterne bliver smallere mod toppen, hvilket får applikatoren til at ligne en kegle. Netop på grund af børstens facon kan den flot bukke øjenvipperne. Samtidig bliver øjnene optisk større. Selv øjne med tunge øjenlåg ser godt ud, når man bruger Maxi Lash So Volume. Mascaraens formel er cremet og nænsom, så den ikke nedtynger øjenvipperne eller får dem til at klumpe sammen. Hvordan bruger man Guerlains mascara? Den letteste måde at påføre Maxi Lash So Volume på er ved at brug den såkaldte zigzagbevægelse. Nærmere beskrevet placeres børsten ved bunden af øjenvipperne og man bevæger den fra højre til venstre, mens man lader den glide op til spidserne. Så vil du se, hvor fantastisk din øjenmakeup kan blive!

5. Hypnôse Drama Mascara fra Lancôme

Du undrer dig sikkert over, hvad der skal til for at hypnotisere andre med et enkelt blik. Det ved kvinder, der kan næsten alt i forbindelse med makeupkunsten, lidt om. Følg dem og dæk dine øjenvipper med Lancôme Hypnôse Drama Mascara. Så vil du se, at ingen vil kunne ignorere dit look, især ikke mænd.

En præcist designet børste, der følger med Hypnôse Drama Mascara, garanterer et helt eventyrligt look. Øjenvipperne er dristige, deres tykkelse fordobles, og farven er intenst sort. Resultaterne bliver endnu mere fantastiske, når man bruger tre lag mascara. Du behøver ikke at bekymre dig om sammenklumpede øjenvipper. Hypnôse Drama Mascara er en mascara, der indeholder voks, som gør det lettere at få børsten til at glide helt ubesværet hen over øjenvipperne. Det eneste, du skal huske, er dog at lade hvert lag tørre en lille smule, før du påfører det næste. For at få bedre resultater, kan du adskille øjenvipperne med en lille børste bagefter. Det interessante er, at Lancôme Hypnôse Drama Mascara indeholder sorte farvestoffer af naturlig oprindelse og pantenol. Formlen indeholder ikke duftstoffer. Desuden er produktet testet af dermatologer og øjenlæger. Det anbefales til brugere af kontaktlinser og briller. Lancôme Hypnôse Drama Mascara fås i en vandfast version, der kaldes Hypnôse Drama Waterproof, og det fås også i rejsestørrelse.

Lancôme Hypnôse Drama Mascara børsten er S-formet. Børsterne, som sidder på spidsen af applikatoren, er ret korte. På grund af denne facon gør applikatoren det muligt at lægge så godt som perfekt øjenmakeup, siden den dækker alle øjenvipperne, helt ned til de allermindste, jævnt. Hvordan bruges Lancôme Hypnôse Drama Mascara så? Dæk de øverste øjenvipper ved at begynde fra rødderne og bevæge applikatoren parallelt med øjenlåget. Ved at bruge spidsen af applikatoren, kan man dække de nederste øjenvipper, idet man placerer den vinkelret på øjenlåget. Eventuelt overskydende produkt kan fjernes ved at gnide applikatoren mod kanten af tuben. Øjenmakeuppen til den store begivenhed er klappet og klar!

6. Yves Saint Laurent Mascara Volum Effet Faux Cils

Vis dine imponerende farvede øjenvipper frem, takket være Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils. Denne mascara er en af de få kosmetikartikler til øjnene, der fås i seks farver: sort, mørkebrun, violet, vinrød, mørkeblå og grøn. Du vil ikke længere få bruge for falske øjenvipper – du kan bare begynde at gøre dine naturlige øjenvipper smukkere med Yves Saint Laurent mascara!

Yves Saint Laurent Mascara Volum Effet Faux Cils virker på tre forskellige måder. For det første giver den dig en dyb og stærk farve. For det andet virker den nærende og plejer og bukker øjenvipperne. For det tredje holder den på resultatet. Derudover indeholder mascaraen aloe og pantenol, som ikke blot plejer øjenvipperne, men også har en positiv virkning på selve øjet. Produktet er helt sikkert for folk med følsomme øjne. Folk, der bruger kontaktlinser, vil også være tilfredse med, hvordan denne mascara virker. Takket være dette produkt, beskyttes øjenvipperne af at falde ud og blive tørre. Desuden skaber denne kosmetik en slags beskyttelse omkring øjenvipperne mod byens forurening.

Børsten til Yves Saint Laurent Mascara Volum Effet Faux Cils er lavet af nylonfibre i forskellige længder. De gør det lettere for applikatoren at glide henover øjenvipperne, hvilket gør den langt nemmere at påføre. Desuden får fibrene æren for den langvarige virkning. Desuden indeholder Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils vinylpolymerer. Disse stoffer modvirker afskalning og udtværing af mascaraen. Og takket være disse får øjenvipperne en dybere farve, da produktet hænger bedre ved.

Hvordan bruger man Yves Saint Laurent Mascara Volum Effet Faux Cils? Hårene på børsten er ret tætte, så produkt kan godt sætte sig fast mellem de stive fibre. For at fjerne det ekstra produkt og dække øjenvipperne med et tyndt lag af kosmetikken, kan du bruge et gammelt men effektivt fif fra makeup artisterne. Tag en ren mascarabørste og gnid den mod applikatoren til Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils. Det vil øjeblikkeligt blive lettere at komme mascaraen på øjenvipperne.

7. Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl

Stort volumen og storslået buede øjenvipper. Det er netop den virkning man får af Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl. Ved brug af produktet, vil du lægge mærke til, at øjenvipperne ser bedre ud, end du overhovedet kunne have drømt om. Både den særlige formel og børsten, som er tilpasset øjenlågets facon, gør øjenvipperne både dristigere og længere, end du sandsynligvis ville forvente.

Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl bukker øjenvipperne dramatisk. Polymerer, der er en del af produktets sammensætning, får makeuppen til at holde i op til mange timer. Øjnene vil se fantastiske ud, og dit nye look vil forbløffe alle dine venner. Desuden skyldes den bukkende virkning den cremede konsistens og faconen på børsten til Diorshow Iconic Overcurl. Vidste du, at Christian Dior mascara kan fjernes med blot varmt vand? Selvfølgelig vil den mest effektive fremgangsmåde være at bruge makeupfjerner eller en nænsom rensemælk. Desuden plejer den øjnene og øjenvipperne med voks, olier, fedtstoffer, sojapeptider og bomuldsekstrakt. På grund af disse ingredienser vil huden på øjenlågene blive plejet og øjenvipperne næret og fugtet, så man undgår ubehagelig irritation forårsaget af de kunstige stoffer, der findes i forskellig mascaraformler.

Faconen af børsten til Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl ligner de tingester, man normalt bruger til styling af hår og øjenvipper. Man kan antage, at Dior eksperterne sandsynligvis fandt inspiration i øjenvippebukkere og rulle, da de designede børsten. Applikatoren kan forventes at give buede øjenvipper, der holder længe, samt få øjenvipperne til at se større ud, så de bliver helt fantastiske. På trods af, hvad man skulle tro, er det slet ikke svært at bruge Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl. Børsten skal placeres ved øjenvippernes rødder, så den lige akkurat rører ved kanten af øjenlåget. Derefter skal produktet fordeles med en zigzag-bevægelse. Børsterne er bløde nok til at få fat i hver enkelt øjenvippe og adskille dem, så de ikke klumper sammen.

Materialehandlere tilbyder tre versioner af Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl. Man kan vælge mellem: sort (Over Black), marineblå (Over Blue) og brun (Over Brown).

8. Estee Lauder Sumptuous Extreme

Estee Lauder Sumptuous Extreme kan gøre din øjenmakeup virkelig smuk. Makeup artister og skønhedseksperter bekræfter, at denne mascara vil være prikken over i’et for ethvert look, uanset den lejlighed eller tid på dagen, man bruger mascaraen til. Takket være kosmetikkens farve, kan du lægge makeup i farver, der er ideelle til kontoret eller til at male byen rød ud på de små timer. Du kommer kun til at se det selv, hvis du prøver dette fantastiske produkt. Du kommer ikke til at fortryde det!

Mangedoblet volumen, maksimal bukning og præcist adskilte øjenvipper. Dette er slutresultatet af Estee Lauder Sumptuous Extreme på øjenvipperne. Takket være dette produkt, sidder øjenvipperne perfekt og får øjnene til at se større ud. Det er desuden et elegant look, der af visse bloggere beskrives som glamourøst. Hvorfor elsker kvinder over hele verden denne mascara? Faktisk er de vilde med dette produkt, fordi det er meget let at bruge, er sammensat af nænsomme ingredienser og har en professionelt designet børste. Den største fordel ved denne kosmetik er dens evne til at gøre øjenvipperne blanke, mens den plejer øjnene – den er testet af øjenlæger. Brugen af Estee Lauder Sumptuous Extreme anbefales for folk, der går med kontaktlinser og briller. Produktet indeholder ingen duftstoffer, men har farvestoffer, der giver øjenvipperne en fantastisk intensiv farve.

Hvad skal der til for at få øjenmakeup til at se utroligt flot ud hele dagen? Hemmeligheden bag perfekt øjenmakeup ligger i den præcise påførsel af Estee Lauder Sumptuous Extreme. Start med at dække de nederste øjenvipper. Bøj hovedet, men bliv ved med at se op. I begyndelsen kan det virke underligt at komme mascaraen på på denne måde, men du bliver vant til det. Det er bare et spørgsmål om tid. Fortsæt derefter med at  dække de øverste øjenvipper. For at gøre dem så tætte som muligt, skal du placere applikatoren ved roden af den nederste vippelinje. Dæk øjenvipperne, men kun halvvejs op. Til sidst dækker du hele øjenvippernes længde. Virkningen af tætte øjenvipper kan øges ved at bruge en eyeliner langs rødderne af øjenvipperne. Nu har du øjenmakeup, du godt kan prale af!

9. Chanel Le Volume

Elegant, klassisk og enkel – sådan kan man godt beskrive Chanel Le Volume. De samme adjektiver kan bruges om øjenmakeup lagt med denne mascara, der bærer underskriften af denne berømte modedesigner. Bloggere og makeup artister er alle som en enige om, at denne mascara er universel. Ved hjælp af Chanel Le Volume, kan man lægge både daglig og aftenmakeup.

Chanel Le Volume mascara gør vipperne længere, meget tykkere og mere fyldige. Kosmetikkens farver passer til alle kvinders øjen- og hårfarver. Man kan vælge mellem Noir, Rouge Noir, Blue Night, Ecorces og Ardent Purple. Brugen af produktet er relativt nem takket være den præcist designede børste. Børstehårene sidder ikke for tæt, og de er lavet af et holdbart og stift materiale, hvilket gør applikatoren god til at adskille øjenvipperne og dække dem hver især med et tyndt lag af kosmetikken. Børsten skal føres fra rødderne til spidserne af øjenvipperne. De nederste øjenvipper skal dækkes ved hjælp af spidsen på applikatoren. Den langvarige virkning og de velplejede øjenvipper – for ikke at tale om huden omkring dem – skyldes kosmetikkens fugtende konsistens og dens nærende ingredienser. Øjenlæger beskriver mascaraen som sikker, og derfor forventes produktet ikke at forårsage irritation. Den kan godt bruges af folk med følsom eller allergisk hud på øjenlågene.

Hvilke resultater vil man få ved hjælp af Chanel Le Volume mascara? Kvinder, der vælger dette produkt, er tilfredse med det øgede volumen, de længere øjenvipper og den dristige effekt. Disse samme kvinder påskønner også, at farven på øjenvipperne tydeligvis gøres mørkere. Resultatet er en virkning, der optisk gør øjnene større og mere veldefinerede. Kvinder, der bruger Chanel Le Volume, er enige om, at den gør det lette at skifte makeup fra dagligbrug til aftenbrug. Udover ovennævnte mascara, har de ikke brug for andet end øjenskygge i mørke farver og en elegant læbestift. Sommetider er det nok med blot Chanel Le Volume til at producere den ønskede effekt. Øjenvipper med perfekt mascara kan erstatte komplet øjenmakeup og gøre selv den bedste farvede kosmetik unødvendig. Som Coco Chanel har sagt ‘mode kommer og går, stil forbliver’.

10. Shiseido Perfect Mascara Defining Volume

Lange, præcist separeret, uden klumper og pletter – det er den slags øjenvipper vi alle sammen drømmer om. Desværre er der kun nogle få, der er heldige nok til at gøre drømmen til virkelighed. Lær hemmeligheden bag de piger, der forbløffer med deres flotte udseende. Deres hemmelighed er Shiseido Perfect Mascara Defining Volume.

Shiseido brandet har designet Perfect Mascara Defining Volume til dem, der elsker øjenmakeup. Hvad er så imponerende ved denne kosmetik, at flere og flere kvinder søger den? Uanset baggrund, alder og evne til at lægge makeup, hylder kvinderne ovennævnte mascara fra Shiseido. Produktet giver øjenvipperne volumen, adskiller dem og forebygger sammenklumpning. Den lette formel sværter ikke. Hvad mere er, vil denne mascara hverken klumpe eller skalle af. Shiseido Perfect Mascara Defining Volume glatter og nærer øjenvipperne og giver dem glans. Takket være denne mascara bliver øjenmakeuppen veldefineret og smuk.

Den er nem at bruge, takket være den lette konsistens af Shiseido Perfect Mascara Defining Volume. Blandt ingredienserne finder vi voks, der gør det lettere for børsten at glide henover vipperne. Derudover tjener voksen også til at give naturlig glans og et dristigt look til øjenvipperne. Produktet anbefales til folk med følsomme øjenlåg, der let bliver irriteret, såvel som til dem, der går med briller og kontaktlinser. Denne mascara indeholder hverken duftstoffer eller kunstige ingredienser. Produktet er testet af dermatologer og øjenlæger. Du kan vælge mellem to farveversioner af Shiseido Perfect Mascara Defining Volume, sort og brun. En flaske indeholder 8 milliliter af denne farvede kosmetik.

Børsten til Shiseido Perfect Mascara Defining Volume er udstyret med tætte, jævne børster. En sådan applikator er perfekt til at gøre øjenvipperne tættere lige fra rødderne. Hvis øjenmakeuppen lægges præcist, vil du ikke længere få brug for hverken eyeliner eller øjenblyant. Valget er dit!